Neuleet

Täältä löydät valikoiman Zizzin puseroita, neuleita ja ponchoja.

Arkipäivisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään normaalisti saman päivän aikana.

Suodata Nollaa
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Väri
 • (5)
 • (2)
 • (3)
 • (1)
 • (5)
 • (8)
 • (3)
 • (1)
 • (4)
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
 • (25)
 • (22)
 • (20)
 • (20)
32 tuotetta

Tilaa edulliset puserot, neuleet ja ponchot netistä

Kauniit puserot, neuleet ja ponchot kuuluvat perusvaatteisiin, joita voit yhdistellä monien alaosien kanssa. Laadukkaita ja muodikkaita vaatteita etsivät kurvikkaat tytöt suuntaavatkin mielellään Zizzin verkkokauppaan, josta löydät XL-koot. Puseroita, neuleita ja ponchoja löytyy monessa eri värissä ja mallissa, joten poimit niiden joukosta varmasti oman suosikkisi. Tule siis tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tilaa omat luottovaatteesi!

Puserot, neuleet ja ponchot jokaiseen tilaisuuteen

Kun vaatekaapistasi löytyy hyviä perusvaatteita, on asukokonaisuuksien kokoaminen mutkattomampaa. Puserot, neuleet ja ponchot useissa väreissä kuuluvat perusvaatteisiin. Voit yhdistää vaikkapa yksiväriset tai printilliset legginsit upeaan puseroon. Myös poncho näyttää hyvältä housuihin yhdistettynä. Naiset käyttävät mielellään mekkoja, mutta varsinkin Suomen sää edellyttää, että mekot saavat kaverikseen neuleen. Näin jokainen nainen voi suojautua helposti kylmältä ilmalta. Tyylikkäät yläosamme ovat todella käytännöllisiä, mutta niistä löytyy sitä jotakin, joka kerää katseita ja saa sinut tuntemaan olosi viehättäväksi. Zizzin valikoima on suunniteltu niin, että vaatteet ovat muodikkaita ja saavat kurvikkaan vartalon näyttämään entistäkin paremmalta. Tilaa siis vaatteet isokokoisille naisille Zizziltä, josta saat kaiken yhdellä kertaa. Valikoimamme häikäisee laajuudellaan!

Yläosia monessa eri materiaalissa

Zizziltä saat puserot, neuleet ja ponchot monena eri materiaalina. Materiaaleista löytyvät polyesteri, akryyli kuin monia muitakin suosittuja materiaaleja, jotka tuntuvat mukavalta päällä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vaatteiden puhtaana pitäminen on helppoa. Ne pestään samanväristen kanssa pesuohjeen mukaisessa lämpötilassa. Yläosien pesussa voi yleensä käyttää huuhteluainetta. Ne voi myös materiaalista riippuen silittää. On kuitenkin tärkeää, että viikkaat yläosat vaatekaappiin tai laitat ne roikkumaan henkariin. Näin ne pysyvät rypyttöminä ja siten aina kauniina ja myös käyttövalmiina. Laadukkaat materiaalit kestävät aikaa ja kulutusta, joten siksikin tuotteisiin kannattaa panostaa. Zizzi tarjoaakin huippulaatua olevat puserot, neuleet ja ponchot kaikille tyylitietoisille naisille. Meiltä löydät isot koot, jotka korostavat kurvikkaan naisen kauneutta.

Laita vaatekaappisi kuntoon Zizzin avulla

Puserot, neuleet ja ponchot kuuluvat jokaisen naisen vaatekaappiin monestakin syystä. Niitä voi yhdistellä lukuisiin alaosiin ja käyttää kylmillä ilmoilla. Niillä voi myös korostaa omaa pukeutumistaan, koska yläosa voi ja saakin olla rohkea, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi värikkyyttä tai suuria printtejä. Tyylikkään yksivärinen yläosa sopii loistavasti töihin tai ihan vain arkipukeutumiseen. Jokaisella naisella tulisikin olla perusvaatekaappi, johon kuuluvat lukuisat puserot, neuleet ja ponchot. Zizzi tarjoaa jokaiselle jotakin. Lyhythihainen neule antaa käsivarsien näkyä, kun taas O-aukkoinen neule tuo kaulan alueen esiin ja päästää sen oikeuksiinsa. Yläosilla voit siis korostaa haluamiasi kohtia. Zizziltä löydät plus koot, jotka ovat omiaan kauniille kurvikkaille naisille. Käy siis ostoksille, sillä jokainen meistä ansaitsee olla upea!

Puserot, neuleet ja ponchot osoitteesta Zizzi.fi

Zizzi on nettikauppa, josta löydät plus size puserot, neuleet ja ponchot. Laadukkailla ja kauniilla vaatekappaleilla on ihmeellinen vaikutus, sillä ne saavat jokaisen naisen hehkumaan. Tilaa siis suosikkisi jo tänään ja nauti uusista vaatteista pian. Tilaus toimitetaan nimittäin 2-5 päivässä. Yli 50 euron tilauksille tarjotaan myös ilmainen toimitus, joten voit kerätä ostoskoriisi samalla ostoskerralla useampia tuotteita!