Hiuskoristeet

Tyylikäs kampaus viimeistelee asukokonaisuuden ja oikeanlaisten hiusasusteiden avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi päästä varpaisiin. Zizziltä löydät laajan valikoiman hiusasusteita, joten tutustu hiusklipseihin, hiuslenkkeihin, scrunchie-hiuslenkkeihin ja moniin muihin tuotteisiin, jotka tuovat asuusi ripauksen asennetta niin arjessa kuin juhlassa.

Tyylikäs kampaus viimeistelee asukokonaisuuden ja oikeanlaisten hiusasusteiden avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi päästä varpaisiin. Zizziltä löydät laajan valikoiman hiusasusteita, joten tutustu hiusklipseihin, hiuslenkkeihin, scrunchie-hiuslenkkeihin ja moniin muihin tuotteisiin, jotka tuovat asuusi ripauksen asennetta niin arjessa kuin juhlassa.

Loihdi upea kampaus tyylikkäiden hiusasusteiden avulla

Pidätkö samaa kampausta päivittäin vai kokeiletko rohkeasti uusia trendejä? Pidätpä sitten enemmän luonnollisesta lookista tai näyttävistä hiusväreistä, hiuskoristeet ovat upeita asusteita ja sopivat joka tilanteeseen.

Yksinkertainen valkoinen t-paita ja farkut muuttuvat hetkessä juhlavaksi asuksi hiuspannan avulla. Samoin helmet ja hiusklipsit korostavat juhlamekkoa. Hiuskoruilla on sama elegantti vaikutus kuin muillakin koruilla, kuten kaula-, ranne- ja korvakoruilla.

Zizziltä löydät laajan valikoiman asusteita, jotka sopivat sekä pitkille että lyhyille hiuksille huolimatta siitä muotoiletko ne kiharoiksi, laineiksi vai suoriksi.

Hiuspannat

Kapea, leveä, kankainen, värillinen, letitetty, yksinkertainen, rusetillinen. Hiuspannan avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi.

Jos pidät enemmän klassisesta tyylistä, yksivärinen hiuspanta sopii hyvin sekä vaalea- että tummahiuksisille. Värikäs hiuskoriste on puolestaan oikea valinta, jos haluat erottua joukosta.

Hiuspinnit

Hiuspinnit ovat välttämätön varuste, kun haluat pitää hiuksesi poissa kasvoilta esimerkiksi kuntosalilla tai kävelyllä. Neulankaltaiset metalliset tai muoviset pinnit pitävät hiukset paikoillaan ja varmistavat, että kampauksesi pysyy juuri sellaisena kuin haluat koko päivän. Lisää vain suihkaus hiuslakkaa ja voit nauttia aktiivisesta elämästä kampauksesta huolehtimatta.

Hiusklipsit

Hiusklipsit ovat yksi kaikkien aikojen suurimmista trendeistä. Pidä hiustyylisi ajan tasalla ja hanki upeita klipsejä. Valikoimastamme löydät sekä pienemmät klipsit, jotka sopivat hyvin lyhyille ja keskipitkille hiuksille että suuremmat klipsit, jotka korostavat erityisesti pitkiä hiuksia.

Hiuslenkit

Hiuslenkit ovat tärkeitä asusteita lähes jokaiselle naiselle hiustyylistä huolimatta. Zizziltä löydät kapeita hiuslenkkejä, jotka kulkevat helposti aina mukana samoin kuin kookkaampia hiuslenkkejä, jotka sopivat hyvin esimerkiksi kiharoille ja pörröisille hiuksille.

Valitse joko neutraalinsävyiset hiuslenkit, jotka sopivat yhteen hiustesi värin kanssa, tai lisää kampaukseen väriä värikkäällä hiuslenkillä. Käytä hiuslenkkejä korkean poninhännän luomiseen tai säilytä niitä treenilaukussasi, jotta olet aina valmiina päivän urheilusuoritukseen.

Scrunchie-hiuslenkit

Scrunchie-hiuslenkit ovat taas muodissa, ja nämä suositut kankaiset pompulat sopivat erityisesti arkiasun piristämiseen. Voit valita monista kauniista väreistä ja tyyleistä juuri omaan hiustyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Hiusklipsit

Hiusklipsi on täydellinen asuste, kun haluat kerätä hiukset yhteen ja kokeilla erilaisia hiustyylejä.

Voit nostaa hiukset kasvoilta nopeasti pienen klipsin avulla, kun taas isompaa klipsiä voi käyttää hiusten kietaisuun nutturalle. Hiusklipsien avulla hiuksesi pysyvät paikoillaan, ja suihkauksella hiuslakkaa kampaus kestää entistä pidempään.

Zizziltä­-merkiltä löydät laajan valikoman hiusklipsejä ja hiussolkia. Klipsien avulla saat kerättyä hiukset näppärästi yhteen ja luotua lukemattomia kampauksia.

Hiuskammat

Hiuskoristeet luovat viimeisen silauksen näyttävään kampaukseen. Jos et ole vielä tutustunut hiuskampoihin, niin ota ne haltuun viimeistään nyt. Hiuskamman avulla kampauksesta tulee siisti ja näyttävä. Voit käyttää kampaa hiuksia korostavana asusteena tai vetää sen avulla otsahiukset pois kasvoilta.

Hiussoljet

Hiussoljet ovat näyttäviä asusteita, joiden avulla voit kiinnittää suurenkin määrän hiuksia monilla eri tavoilla. Solki on korvaamaton hiusasuste, kun haluat laittaa hiukset kiinni tyylikkäällä tavalla.

Hiuspannat

Hiuspanta on muodikas valinta, kun haluat pitää hiuksesi pois kasvoilta. Valitse suosikkisi kauniista väreistä, kuten sininen, keltainen, punainen, pinkki tai vihreä. Pantoja löytyy myös kimalteella, helmillä tai kuosilla. Elegantti samettipanta sopii puolestaan juhlavampaan tilaisuuteen.

Hiusrusetit

Suloinen rusetti viimeistelee juhlavan asukokonaisuuden. Lettiä tai poninhäntää korostava rusetti sopii yhteen kevyen kesämekon kanssa, kun taas isompi rusetti luo naisellisen kontrastin revityille farkuille ja saappaille. Tämä asuste luo monia mahdollisuuksia.

Hiusasusteet kaikkiin tilaisuuksiin

Vuosi on täynnä monia jännittäviä tapahtumia isoista juhlista pieniin arjen seikkailuihin. Oikeiden asusteiden avulla voit nopeasti laittaa hiuksesi tilanteen mukaan.

Hiusten on ihana antaa hulmuta vapaana lämpöisessä kesätuulessa, mutta jos haluat korostaa naisellista kesätyyliäsi, niin lisää kampaukseen hiusasusteita. Esimerkiksi rusetti on täydellinen lisäys boheemiin tyyliin, kun taas värikäs hiuskampa tuo väriä asuun kuin asuun.

Talvella ja syksyllä hiuksia pidetään usein kiinni, jotta kaulan ympärillä on tilaa ihanalle, lämpimälle kaulahuiville.

Hiusasusteiden kuten pantojen, klipsien ja muiden koristeiden käyttö ei kuitenkaan ole vain säästä kiinni. Hiusasusteet ovat trenditietoisen naisen välttämättömiä hankintoja sekä arkeen että juhlaan. Zizziltä löydät suuren valikoiman hiusasusteita kaikkiin tilaisuuksiin.

Valmistaudu häihin näppärillä hiusasusteilla

Juhlavat tilaisuudet vaativat juhlavan kampauksen, ja vaikka aukinaiset hiukset toimivat kauniisti häissä, useimmat morsiamet valitsevat klassisen nutturakampauksen. Mikäli unelmoit helmillä koristelluista hiusklipseistä tai hiuskoristeista, jotka sopivat yhteen mekkosi kanssa, löydät kaikki tarvitsemasi hiusasusteet Zizziltä. Kattava valikoimamme sisältää totta kai hiusasusteita myös kaasoille ja häävieraille.

Hiusasusteet konfirmaatiojuhlaan Zizziltä

Konfirmaatio on suuri juhla, johon kaunis kampaus tuo vielä lisää juhlan tuntua. Hiukset voi laittaa itsekin esimerkiksi suoristusraudan tai kihartimen avulla. Lisäksi kauniit hiusasusteemme takaavat, että sinulla on monia eri tapoja tehdä kampauksestasi näyttävä.

Kauniit hiusasusteet lyhyille hiuksille

Jos sinulla on lyhyet hiukset, niin tiedät varmasti, kuinka tärkeää hiusten muotoilu on. Hiustenkuivain, muotovaahto, vaha sekä hiuslakka kuuluvat varmasti jokapäiväiseen rutiiniisi. Sama pätee hiusasusteisiin, koska niiden avulla saat hetkessä näyttävyyttä kampaukseesi, vaikka pituutta ei olisikaan runsaasti.

Rusetit, klipsit, kammat ja hiuslenkit on helppo asettaa hiuksiin, jotta kampauksesi on sekä persoonallinen että näyttävä. Juhlavia tilaisuuksia varten on hyvä valita hiusasusteet, jotka viimeistelevät ihanan asukokonaisuutesi.