30 denierin sukkahousut Zizziltä.

Tyylikkäät sukkahousut, joissa on metalloitua kuitua ja pistekuvio. Sukkahousut on valmistettu pehmeästä 30 denierin laadusta, mikä takaa hyvän venyvyyden ja mukavuuden.

Denier osoittaa, kuinka tiheät ja läpinäkyvät sukkahousut ovat. 30 denierin sukkahousut ovat juhlaklassikot, koska ne ovat hieman läpinäkyvät.

 30 denierin sukkahousut, joissa on pilkkuja, Black, Model
Siirry tuotteeseen
Väri: Musta

Zizzi-saappaat.

Korkeavartiset saappaat, joissa on paksu pohja ja leveä lesti. Saappaan yläosa on valmistettu joustavasta materiaalista, joka tekee siitä uskomattoman joustavan, ja siksi se sopii useimmille jaloille. Samalla joustavuus saa saappaan istumaan tiiviisti jalkaan, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi sukkahousujen, leggingsien ja hameiden kanssa.

Pohjassa on pehmeä jalkatyyny. Materiaali on kevyesti pehmustettu, minkä ansiosta saappaita on mukava käyttää koko päivän.

Vinkki: Jos sinulla on hieman pienempi jalka, mutta rakastat kenkiämme, voit kokeilla sisäpohjaa. Tämä tekee kengästä sisältä hieman pienemmän.

Koron korkeus: 5,5 cm.

Mittaa jalkateräsi pituus ja etsi kokosi taulukosta "Tuotteen mitat" -kohdasta.
Istuvuus on otettu huomioon koossa, joten sinun tarvitsee ottaa huomioon vain jalkasi pituus.

Lue lisää kenkäoppaastamme.

Varmistaaksemme täydellisen istuvuuden yksilölliselle jalalle, toimitamme miellyttävän sisäpohjallisen jokaisen saappaan tilauksen mukana.

Leveänmallinen pitkä stretch saapas, Black, Image Leveänmallinen pitkä stretch saapas, Black, Image
Siirry tuotteeseen
Toimitus: 3-6 arkipäivää