Hameet

Täältä löydät Zizzin hamevalikoiman

Suodata Nollaa
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Kategoria
 • (5)
 • (2)
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Väri
 • (8)
 • (1)
 • (5)
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
 • (8)
 • (1)
 • (7)
 • (7)
 • (1)
 • (11)
 • (1)
14 tuotetta

Zizzin hameet näyttävät upeilta kurvikkailla naisilla

Zizzin hamevalikoima pitää sisällään lukuisia kauniin muotoisia ja värisiä hameita. Hameita saa niin arkeen kuin juhlaan. Kurvikkaat naiset näyttävät hyvältä hameessa, joten muotoja ei kannata peitellä. Lyhyt hame tuo enemmän naisellisuutta, pitkä hame taas sopii myös töihin. Kaikki tyylikkäät XL-kokoiset vaatteet hameista puseroihin ja housuihin saat tietenkin Zizzistä, jossa muotoja arvostetaan!

Lyhyt hame tuo naisellisuutta

Zizzin hameita löytyy jokaiseen tilaisuuteen. Pitemmät ja neutraalimmat hameet sopivat loistavasti töihin ja arkipukeutumiseen. Sen lisäksi Zizzistä löytyy lyhyitä hameita, joilla kurvikkaat naiset pääsevät näyttämään naiseuttaan maailmalle. Hameista lyhyimmätkin ovat kuitenkin erittäin tyylikkäitä, joten mauttomuutta ei kannata pelätä. Hameita voi yhdistellä hyvin puseroihin tai viileämpänä päivänä vaikka neuletakkeihin. Niin paitapuserot kuin neuletakit saat myös Zizzistä, josta on saatavilla isoja kokoja kauniille, kurvikkaille naisille. Jokainen nainen ansaitsee pukeutua kauniisti ja naisellisesti. Hameisiin pukeutuminen saa jokaisen naisen tuntemaan itsensä erityisen viehättäväksi - ja sen me haluammekin suoda jokaiselle naiselle! Tule siis Zizziin ja pistä vaikka koko vaatekaappisi kerralla uusiksi.

Hameita monissa materiaaleissa

Zizzin valikoimasta löytyy hameita monissa eri materiaaleissa, koska juhlavat ja arkiset materiaalithan ovat erikseen. Illanviettoon sopii esimerkiksi keinonahkahame, joka kiinnittää takuulla muiden huomion. Sen sijaan denim sopii loistavasti vaikkapa kesäpäivän viettoon kaupungilla kierrellen. Se on huomattavasti arkisempi materiaali kuin keinonahka. Töihin isot tytöt valitsevat hameen, jonka materiaali on puuvilla. Hameiden hoito on helppoa, koska materiaalit kestävät normaalin pesun samanväristen vaatteiden kanssa. Hameet kannattaa kuitenkin säilyttää mieluiten henkarissa, koska silloin ne pysyvät rypyttöminä. Kauniit kurvikkaat naiset voivat käyttää mitä tahansa materiaalia olevaa hametta ja kerätä silti runsaasti katseita. Kurvikkaat naiset nimittäin tietävät, kuinka kantaa sekä itsensä että vaatteet tyylillä.

Zizzi ihastuttaa kattavalla valikoimallaan

Zizzi on paikka, jossa arvostetaan kurvikkaita naisia: laajasta valikoimasta löydät yhtä lailla näyttävät housut, mekot kuin trendikkäät topit. Tutustu valikoimaan ja laita koko vaatevarastosi kerralla uuteen uskoon. Zizziltä löydät myös upeat hameet monissa väreissä, pituuksissa ja materiaaleissa. Farkkuhame on ajaton klassikko, joka kuuluu jokaisen trenditietoisen naisen vaatekaappiin. Se on varma valinta etenkin kesällä, kun iho on saanut kauniin rusketuksen ja kesäaurinko hivelee sääriä. Vai miten olisi juhlava pitsihame? Sen sensuelli ja naisellinen tyyli kerää varmasti ihmisten katseet! Kauniissa asussa jokainen nainen näyttää erityisen hehkuvalta, joten mikset sinäkin säväytä uudella hameella? Yhdistele siihen oikea toppi ja täydellinen kesälook on valmis! Zizzistä löydät helposti plus koot, jotka myötäilevät kurvikkaan naisen vartaloa erinomaisesti!

Hameet saat Zizzi -verkkokaupasta

Tilaa nyt muodikkaat ja laadukkaat hameet helposti ja edullisesti Zizziltä! Verkkokaupassamme plus size vaatteiden tilaaminen onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella. Laajasta valikoimasta löydät vaatteita niin arkeen kuin juhlaan todella reiluun hintaan. Mikäli tilaamasi vaate ei jostain syystä miellytä tai koko on väärä, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa se. Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä Zizzin verkkokauppaan jo tänään!