kysymyksiä ja vastauksia


Mikä on Club Zizzi?

Club Zizzi on elektronisesti toimiva asiakasklubi, jossa klubijäsenenä saat kaiken tiedon joko sähköpostitse tai tekstiviestitse.


Club Zizzin kautta sinulla on mahdollisuus saada uutiskirjeitä, jäsentarjouksia, kutsuja paikallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, inspiraatiota, tyylivinkkejä, tietoa hattu- ja jalkinemuodista sekä muista kiinnostavista Ball Retail -tuotteista ja palveluista muun muassa ruoan, juoman ja hyvinvoinnin alalta. 


Miten liityn Club Zizzin jäseneksi?

Voit liittyä Club Zizzin jäseneksi ottamalla yhteyttä paikalliseen Zizzi-myymälääsi ja täyttämällä rekisteröintilomakkeen. Voit myös ilmoittautua täyttämällä alla olevan lomakkeen:


Liity Club Zizziin
Liity

Onko Club Zizzin jäsenyys ilmaista?

Kyllä, Club Zizzin jäsenyys ei maksa mitään. 


Täytyykö minun täyttää joitakin vaatimuksia voidakseni olla jäsen?

Sinun tulee antaa joitakin tietoja itsestäsi, kuten nimi, sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero. Käytämme näitä tietoja Club Zizzin palveluiden toimittamiseen ja Club Zizzin kehittämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Sen vuoksi vaatimuksena Club Zizziin rekisteröitymiselle on, että hyväksyt Ball Retail A/S:n Henkilötietojen käsittelyehdot.


Miten toimin, jos unohdan salasanani?

Kaikki uudet jäsenemme saavat tervetuliaisviestin rekisteröitymisen yhteydessä. Viestissä on automaattisesti arvottu salasana. Voit milloin vain tilata uuden salasanan tai muuttaa saamasi salasanan helpommin muistettavaksi.


Miksi minun on muokattava tietojani?

Muista muokata profiiliasi, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn asiakasklubijäsenyydestäsi.


  • Valitse myymälä tai vaihda myymälää ja saa kutsuja paikallisiin tapahtumiin
  • Valitse tai kieltäydy uutiskirjeistä, joita saat joko sähköpostitse tai tekstiviestitse


Kuinka muutan antamiani tietoja?

Voit aina kirjautua sisään ja muokata profiilisi tietoja: Jos sinulla on edelleen ongelmia tietojesi muokkaamisessa, ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@zizzi.fi


Kuinka lopetan Club Zizzi -jäsenyyteni?

Voit aina lopettaa Club Zizzi -jäsenyytesi täyttämällä lopeta tilaus -lomakkeen. Löydät tilauksen lopettamislinkin myös kaikkien Club Zizzi -sähköpostien alaosasta. Jos sinulla on ongelmia tilauksen lopettamisen kanssa, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@zizzi.fi