Klarna

Osta nyt, maksa myöhemmin.

Sovita vaatteita ennen ostopäätöstä.

"Osta nyt, maksa möyhemmin”-maksutavalla voit kokeilla tuotteita jopa 30 päivän ajan ennen ostopäätöksen tekoa. Jos jokin menee vikaan, Klarnan ostoturva kattaa sinut.

Näin käytät "Osta nyt, maksa myöhemmin"-maksutapaa

1. Osta tuotteesi käyttämällä Klarna-maksutapaa

Valitse kaikki haluamasi tuotteet ja siirry kassalle. Valitse "Siirry kassalle"-kohdassa maksutavaksi Klarnan maksuvaihtoehto.​​​​​​​​​​​​​​

2. Vastaanota ja kokeile tilaamasi Zizzi-vaatteet

Kun saat tilaamasi vaatteet, voit sovittaa niitä rauhassa kotonasi. Pidä ne, jotka ovat mieluisia, ja palauta loput.​​​​​​​​​​​​​​

3. Maksa myöhemmin

Maksat pitämäsi tuotteet vasta 30 päivän kuluttua ostopäivästä. Jos olet palauttanut tuotteita näiden 30 päivän kuluessa, maksat luonnollisesti vain pitämistäsi tuotteista sekä 1,90 € laskutusmaksun.​​​​​​​​​​​​​​

Mitä tarkoittaa "Osta nyt, maksa myöhemmin"?

“Osta nyt, maksa möyhemmin”-maksutavalla voit kokeilla tuotteita jopa 30 päivän ajan ennen ostopäätöksen tekoa. Jos jokin menee vikaan, Klarnan ostoturva kattaa sinut.


Miten Klarna toimii?

Klarna-lasku on maksutapa, jolla maksat tuotteet laskulla. Kun valitset maksutavaksi Klarnan, saat laskun suoraan Klarnalta. Turvallisuussyistä Klarnan tilauksissa on oltava rekisteröity osoiteesi laskutus- ja toimitusosoitteena. Kun tilaus on lähetetty varastostamme, lasku aktivoituu Klarnassa. Tästä päivästä lähtien maksu on normaalisti suoritettava 30 päivän kuluessa.

Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, tarkistaa Klarna henkilökohtaiset luottotietosi. Nämä tiedot ovat hyvin suojattuja Klarnassa, eikä Zizzillä ole niihin pääsyä.


Hallitse laskujasi

Kirjaudu sisään täältä tai Klarna-sovelluksen kautta nähdäksesi ja hallitaksesi kaikkia laskujasi. Voit esimerkiksi maksaa laskusi yhdellä klikkauksella tai pidentää maksuaikaa.


Palautin tilaukseni – mitä tapahtuu laskulle?

Jos haluat palauttaa koko tilauksen, sinun on otettava yhteyttä Klarnaan ennen maksun eräpäivää, jotta lasku voidaan laittaa taukotilaan. Kun palautus on käsitelty varastollamme, saat Klarnalta uuden laskun jäljelle jäävästä summasta. Jos olet jo maksanut laskun kokonaisuudessaan, saat hyvityksen.​​​​​​​

Palautin osan tilauksestani - mitä tapahtuu laskulle?

Jos haluat palauttaa osan tilauksestasi, sinun on otettava yhteyttä Klarnaan ennen maksun eräpäivää, jotta lasku voidaan laittaa taukotilaan. Kun palautus on käsitelty varastollamme, saat Klarnalta korjatun laskun, jossa ilmoitetaan jäljelle jäävän maksun summa. Jos olet jo maksanut laskun kokonaisuudessaan, saat hyvityksen.


Miksi saan Klarnalta muistutuksia vaikka olen palauttanut tilaukseni X päivää sitten?

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että et ole ilmoittanut Klarnalle, että olet tehnyt palautuksen. Maksamattomista laskuista lähetetään aina muistutus 30 päivän kuluttua. Tämä johtuu siitä, että Klarnalle ei ole ilmoitettu, että palautus tehdään, ja siksi laskutusehdot eivät ole täyttyneet.


Miten voin ottaa yhteyttä Klarnaan?

Voit ottaa yhteyttä Klarnaan joko puhelimitse, chatissa tai kirjautumalla Klarna-tilillesi.