Kestävä kehitys

Me Ball Groupilla pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka paitsi vastaavat asiakkaidemme tyylitajua, myös täyttävät heidän vaatimuksensa laadun ja kestävän kehityksen suhteen. Zizzillä shoppaillessasi olet ehkä jo huomannut pienen 'kestävä'-merkinnän joidenkin tuotteiden kohdalla. Merkinnästä tunnistat ne kestävän kehityksen mukaisiksi tuotteiksi. Me uskomme, että kestävyyden ydin on laadussa ja tuotteissa, joita käyttäjä pitää, huoltaa ja rakastaa vuosien ajan. Lisäksi pyrimme tietysti jatkuvasti lisäämään valikoimaamme tuotteita, joiden materiaali on valmistettu kestävän kehityksen mukaisista raaka-aineista. Siten tiedostavilla asiakkaillamme on myös valinnanvaraa.

'Kestävä'-merkinnän nähdessäsi tiedät, että tuotteen valmistukseen on käytetty vähintään 30 % kestävän kehityksen mukaisia kuituja. Monissa tapauksissa määrä voi olla isompi, jopa 100 %, mutta voit lukea siitä lisää jokaisen tuotteen kuvauksesta erikseen.

Luomupuuvilla

Luomupuuvilla on kasvatettu ilman torjunta-aineita tai geneettisesti muunneltuja organismeja. Näin se on tavallista puuvillaa ympäristöystävällisempi vaihtoehto.​​​​​​​

OSTA EKOLOGISIA VAATTEITA

LENZINGTM
ECOVEROTM
viscose

LENZING™ ECOVERO™ -viskoosikuidut ovat peräisin kestävästä metsätaloudesta. Lisäksi niiden ympäristöystävällinen tuotantoprosessi käyttää 50 % vähemmän vettä kuin tavallinen viskoosintuotantoprosessi. LENZING™ ja ECOVERO™ ovat Lenzing AG:n tuotemerkkejä.

OSTA EKOLOGISIA VAATTEITA

Kierrätetty polyesteri

Kierrätetty polyesteri on tavallisesti valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista, mutta sitä voidaan valmistaa myös kierrätetyistä polyesterivaatteista. Kutsumme tätä kestäväksi kehitykseksi, koska valmistuksessa ei käytetä uusia raaka-aineita tai luonnonvaroja.

OSTA EKOLOGISIA VAATTEITA

Lyocell

(TENCELTM)

​​​​​​​TENCEL™-lyocellkuidut ovat peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. Tuotanto on suljettu prosessi, mikä tarkoittaa, että sekä vesi että kemikaalit kierrätetään ja käytetään 99 % uudelleen. TENCEL™ on Lenzig AG:n tuotemerkki.

OSTA EKOLOGISIA VAATTEITA

Kierrätetty nahka

Kierrätetty nahka on valmistettu nahasta, joka on ollut käytössä jossakin muussa tuotteessa ennen sen päätymistä uuteen vaatteeseen tai asusteeseen. Kierrätetty nahka voi olla peräisin esimerkiksi huonekaluista tai vaatteista. Täysin uuteen nahkaan verrattuna kierrätysnahan käyttö säästää vettä sekä vähentää kemikaaleja ja jätteen määrää. Siksi sen käyttö on uutta nahkaa ympäristöystävällisempää.

OSTA EKOLOGISIA VAATTEITA