Joulun vaihtopalvelu

Juhlimme joulua pitkään... Ja olemme siksi pidentäneet vaihto-oikeutta! Kaikki aikavälillä 1.11.-24.12.2021 ostetut lahjat voi vaihtaa 23.1.2022 saakka.

Myymälästä ostetut lahjat

Myymälästä ostetut lahjat voi vaihtaa tai palauttaa veloituksetta kaikkiin Zizzi-myymälöihin vaihtomerkintää tai kuittia vastaan.

Myymälästä ostetut lahjat

Myymälästä ostetut lahjat voi vaihtaa tai palauttaa veloituksetta kaikkiin Zizzi-myymälöihin vaihtomerkintää tai kuittia vastaan. Palautus tulee tehdä verkkokaupan varastolle käyttämällä tilauksen mukana tullutta palautustarraa. Mikäli palautustarra ei ole enää tallessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka lähettää sinulle uuden tarran. Rahanpalautus lahjoista tehdään suoraan maksajan tilille. Palautusmaksu 12 € vähennetään hyvitettävästä summasta.

Saat joulukuussa automaattisesti vaihtomerkin kaikille verkkokaupastamme tilatuille tuotteille. Vaihtomerkki on tarra, jolla voit peittää hinnan jos haluat antaa tuotteen lahjaksi.

Jos saaja haluaa palauttaa vaihtomerkillisen tuotteen verkkokaupan varastolle postitse, tulee palautus tehdä samalla tavalla kuin muidenkin verkkokaupastamme ostettujen tuotteiden kohdalla.

Pidempi ilmainen palautus Club Zizzin jäsenille

Oletko saanut lahjan joltakin, joka on Club Zizzin jäsen? Siinä tapauksessa 100 päivän ilmainen palautusoikeus pätee luonnollisesti myös lahjaan, jonka olet vastaanottanut.