FARKKUOPAS

Verkko-ostoksilla voi olla haastavaa löytää oikea koko ja malli. Siksi olemme tehneet farkkuoppaan kurvikkaille naisille. Niin voit olla varma, että ostamasi farkut ovat oikeaa kokoa ja mallia.

KATSO KAIKKI MALLIMME

KATSO KOKO-OPAS

Valitse malli

Amy

Tämä malli on erittäin tyköistuva lantion, reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Malli on korkeavyötäröinen ja ylettyy navan yläpuolelle.

OSTA AMY-FARKUT

Nille

Tämä malli on todella tyköistuva reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Malli on korkeavyötäröinen ja ylettyy navan yläpuolelle.

OSTA NILLE-FARKUT

Sanna

Tämä malli on todella tyköistuva reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Mallissa on normaali vyötärö, joka ylettyy noin navan korkeudelle.

OSTA SANNA-FARKUT

Emily

Tämä malli on tyköistuva reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on kapea. Mallissa on normaali vyötärö, joka ylettyy noin navan korkeudelle.

OSTA EMILY-FARKUT

Gemma

Tämä malli on tyköistuva lantiolta, mutta väljä reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on leveä. Mallissa on korkea vyötärö, joka ylettyy navan yläpuolelle.

OSTA GEMMA-FARKUT
​​​​​​​

Ellen

Tämä malli on tyköistuva lantion ja reiden kohdalta, mutta levenee polvesta alaspäin. Mallissa on korkea vyötärö, joka ylettyy navan yläpuolelle.

OSTA ELLEN-FARKUT

Mille (Mom)

Tämä malli on tyköistuva lantiolta, mutta väljä reiden ja pohkeen kohdalta, myös lahkeen aukko on leveähkö. Mallissa on korkea vyötärö, joka ylettyy navan yläpuolelle.

OSTA MILLE-FARKUT

Saga (Slouchy)

Tämä malli on todella väljä lantion, reiden ja pohkeen kohalta, mutta lahkeen aukko on kapea. Malli on korkeavyötärönen ja ylettyy navan yläpuolelle.

OSTA SAGA-FARKUT

Vaiheittainen koko-opas farkuille

1. Mittaa jalkasi pituus sisäpuolelta

Mittaa jalkasi pituus sisäpuolelta – tätä kutsutaan myös sisäsaumaksi. Ota mitta jalkasi sisäpuolelta nilkasta haaraan. Tämän mitan ottamiseen kannattaa myös pyytää apua. Monet farkkumme on saatavana pituuksissa 78 cm, 82 cm ja 86 cm. Valitse mitta, joka on lähinnä saamaasi mittaustulosta.

2. Mittaa lantionympäryksesi

Sinun täytyy mitata lantionympäryksesi. Lantio mitataan kehon leveimmässä kohdassa, joka sijaitsee navan ja reiden välillä. Lantion levein kohta on tyypillisesti pakaran kohdalla.

3. Mittaa vyötärösi

Sinun täytyy mitata vyötärönympäryksesi. Vyötärö on ylävartalon kapein osa, joka sijaitsee yleensä muutaman senttimetrin navan yläpuolella.

Mitoista kokoihin – mikä on kokosi?

Yhdistä vyötärön ja lantion koko löytääksesi ainutlaatuisen Zizzi-kokosi alla olevasta kaaviosta. Valitessasi oikeaa kokoa on tärkeää tietää, minkä mallin haluat valita. Valikoimssamme on farkkuja super slim fit-, ekstra slim fit-, slim fit- ja regular fit -malleissa, sekä useissa väljemmissä malleissa. Tämän lisäksi monet mallit saa valittua eri korkuislla vyötäröillä, jotta voit valita yltävätkö housut navan yläpuolelle, navan korkeudelle vai navan alapuolelle.

Voit lukea lisää kaikista malleistamme alapuolella olevasta Farkkuoppaasta. Kaikki mallimme on suunniteltu niin, että design ja mukavuus ovat etusijalla.

Zizzi424446485052545658606264

SMLXLXXLXXXL
Vyötärön ympärys (cm)9196101106111116121126131136141146
Lantion ympärys (cm)111116121126131136141146151156161166

Farkkumallien yleiskatsaus

Nimi MalliVyötärö
AMYSuper slim fitKorkea vyötärö
NILLEEkstra slim fitKorkea vyötärö
SANNAEkstra slim fitNormaali vyötärö
EMILYSlim fitNormaali vyötärö
GEMMARegular fitKorkea vyötärö
ELLENBootcut fitKorkea vyötärö
MILLELoose fitKorkea vyötärö
SAGAVery loose fitKorkea vyötärö