Everyday Women on kunnianosoitus naisille – ja erityisesti kaikille sekä yhteisille että erilaisille piirteillemme vartalotyypeistä pukeutumiseen.

Se on foorumi inspiraatiolle, jota ohjaa halu kehittyä ja oppia. Paikka, johon kaikki tyylit ja tarinat ovat tervetulleita. Everyday Women on meitä kaikkia varten – toimitusjohtajista assistentteihin, kotiäideistä uranaisiin ja luovista sieluista järjestelmällisiin Excel-osaajiin.

Everyday Women on siis paikka inspiraatiolle, suurille ja pienille tarinoille sekä uteliaalle lähestymistavalle ihmisiä ja muotia kohtaan.

!

Olemme otettuja siitä, että niin moni teistä on halunnut jakaa tarinansa sekä meidän että toistenne kanssa! Käymme parhaillaan hakemuksia läpi, mutta niiden suuresta määrästä johtuen vastausaika voi olla hieman odotettua pidempi. Kiitos kärsivällisyydestänne!

Tarvitsemme sinua...

Everyday Women syntyi halusta juhlistaa aitoja naisia ja näyttää elämän sekä ainutlaatuisia että arkisempia hetkiä.

Nyt etsimmekin naisia, jotka haluavat inspiroida muita kertomalla oman tarinansa.

Haluaisitko sinä olla yksi malleistamme ja jakaa tarinasi sekä tyylivinkkisi inspiroidaksesi muita?

Haluaisimme kuulla tarinasi ja näin ensi alkuun tiivistetyn version, joka tulee suoraan sydämestäsi. Voit kertoa itsestäsi vapaamuotoisesti omalla tyylilläsi, jolloin vaikutelma on entistä aidompi. Kuvaa vaikkapa video tai kirjoita runo – tärkeintä on nähdä kuka sinä olet.

Valitsemme säännöllisesti uusia Everyday Women -naisia inspiroimaan muita. Liity ryhmäämme lähettämällä henkilökohtainen hakemus.

Tule osaksi universumiamme

Hae nyt

Lähtökohtamme

Everyday Women on foorumi, jossa kuuntelemme tarinasi ja annamme sen toimia inspiraationlähteenä muille naisille. Yhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus inspiroida meitä kuviesi ja tarinasi avulla - oli tarinasi sitten suuri tai pieni.

Mutta, aloittakaamme aluksi meistä. Tässä, neljä Zizzin työntekijää kertoo, kuinka luomme vaatteita ja inspiraatioita aidoille naisille, sekä he jakavat vision siitä, kuinka aiomme kehittyä entistäkin paremmaksi tulevaisuudessa.

Olemme viime vuosina pyrkineet luomaan inspiroivan maailman, josta asiakkaamme löytävät täydellisiä asuja joka tilanteeseen. Tavoitteenamme on tukea naisten ainutlaatuisia tyylejä, tehdä muodista helposti saavutettavaa ja tarjota inspiraatiota kaikille.

METTE WURTZ NIELSEN
​​​​​​​
CHIEF EXPERIENCE OFFICER

Tavoitteenamme on luoda foorumi, jossa voimme yhdessä juhlia naisten erilaisuutta. Juuri siksi toivomme, että saamme paljon tarinoita ja kuvia aidoilta, tosielämän naisilta. Meille on tärkeää, että asiakkaat voivat samaistua ja saada inspiraatiota muilta naisilta, joita kohtaavat Zizzin maailmassa.

ANNE NØRGREEN WEINKOUFF
BRAND MARKETING MANAGER

Haluamme huomioida erityylisiä naisia ja kehoja, kun valitsemme malleja. Valitsemme malleiksi naisia, jotka ovat aitoja ja todellisia kuin malleja, jotka edustavat perinteisiä ulkonäköodotuksia. Siksi etsimme nyt naisia, jotka voivat auttaa meitä luomaan inspiraatiota, johon tavalliset naiset voivat samaistua.

TANJA REINHOLDT FUNK
PHOTO RESPONSIBLE

Huomioimme aina suunnitteluprosessin aikana naisten kehojen väliset erot. Pyrimme luomaan malleja ja leikkauksia, jotka ovat sekä muodikkaita että mukautuvat erilaisiin naisvartaloihin. Emme ole samanlaisia ja tämä tulee ottaa huomioon vaatteissamme.

CAMILLA KJÆR ARENTOFT
BUYING & DESIGN MANAGER

!

Olemme otettuja siitä, että niin moni teistä on halunnut jakaa tarinansa sekä meidän että toistenne kanssa! Käymme parhaillaan hakemuksia läpi, mutta niiden suuresta määrästä johtuen vastausaika voi olla hieman odotettua pidempi. Kiitos kärsivällisyydestänne!

Liity ryhmäämme lähettämällä henkilökohtainen hakemus

Hae mukaan täyttämällä tämä lomake