Club Zizzin jäsenehdot

Zizzi Denmark ApS, yritysnro DK14017577, Kløvermarken 29, 7190 Billund (”Zizzi”), tarjoaa palveluna jäsenklubin nimeltä Club Zizzi (“Club Zizzi”). 

Club Zizzin kautta saat uutiskirjeitä, jäsentarjouksia, kutsuja paikallisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, inspiraatiota, tyylivinkkejä, tietoa hattu- ja jalkinemuodista sekä muista kiinnostavista Zizzi -tuotteista ja palveluista muun muassa ruoan, juoman ja hyvinvoinnin alalta. 

Club Zizzi on elekronisesti toimiva asiakasklubi, jossa klubijäsenenä saat kaiken tiedon ja materiaalin joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Club Zizzin jäsenyys on ilmaista. Sinun on vain rekisteröidyttävä antamalla joitakin tietoja itsestäsi. Käytämme näitä tietoja Club Zizzin palveluiden toimittamiseen ja Club Zizzin kehittämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hyväksymällä nämä jäsenehdot, hyväksyt samalla Zizzi Denmark ApS:n henkilötietojen käsittelyehdot. Henkilötietojen käsittelyehdot löydät aina kotisivuiltamme osoitteesta www.zizzi.fi. Zizziilla on oikeus tehdä nämä muutokset ilman varoitusta. Merkittävistä muutoksista, jotka voivat olla sinulle epäsuotuisia, ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Zizzi pidättää oikeuden Club Zizzin jäsenehtojen ja henkilötietojen käsittelyehtojen välttämättömiin ja tarpeellisiin muutoksiin. 

Voit aina lopettaa Club Zizzi -jäsenyytesi käyttämällä tilauksen lopettamislinkkiä, joka löytyy kaikkien Zizzi -yhtiöltä saamiesi sähköpostien alaosasta, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@zizzi.fi

Kun peruutat Club Zizzi -jäsenyytesi, säilytämme tietojasi 6 kuukauden ajan, jotta vältämme tervetuliaisalennusten väärinkäytön. Tänä aikana et voi saada uutta tervetuliaisalennusta, mutta voit aina rekisteröityä jäseneksi uudelleen

Toivomme, että pidät Club Zizzistä.