Club Zizzi -jäsenyyden ehdot

Johdanto

Club Zizzin jäsenyys on maksuton eikä edellytä ostoksia liikkeessämme.

Club Zizzin jäsenenä, ilmaisessa asiakasklubissamme, nautit useista yksinoikeudellisista eduista, kuten: erikoistarjoukset, etuoikeutettu pääsy alennusmyynteihin, mahdollisuus tehdä ennakkotilauksia ja osallistua kilpailuihin, edullisemmat toimitus- ja palautuskulut, henkilökohtainen Club Zizzi -tilisi ostohistorialla, sekä runsaasti inspiraatiota vaatteille, asusteille, tyyleille ja muille valikoimamme tuotteille sähköpostitse ja tekstiviestitse.

 
Ehdot jäsenyyden luomiselle

Jäseneksi liittyäksesi on tarpeen rekisteröityä käyttäen koko nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi sekä luoda salasana. Lisäksi voit tallentaa osoitteesi, matkapuhelinnumerosi, syntymäpäiväsi ja valitsemasi myymälän. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle tarjouksia ja inspiraatiota, antaaksemme sinulle yleiskuvan ostoshistoriastasi ja kuiteistasi, sekä kehittääksemme Club Zizzia jatkuvasti paremmin vastaamaan sinua ja tarpeitasi.

Rekisteröityessäsi jäseneksi vahvistat olevasi vähintään 18-vuotias ja hyväksyväsi kulloinkin voimassa olevat jäsenyys-ehdot. Club Zizzin jäsenenä käsittelemme tiettyjä henkilötietojasi. Voit lukea lisää henkilötietojesi käsittelystä henkilötietokäytännössämme. Ajantasaisen version löydät aina verkkosivuiltamme, www.zizzi.fi.

Sinun täytyy suostua vastaanottamaan uutiskirjeemme voidaksesi liittyä Club Zizzin jäseneksi. Voit vapaasti valita, haluatko myös vastaanottaa viestintää tekstiviestitse. On merkittävää, että suostumuksesi sähköiseen markkinointiin voidaan peruuttaa milloin tahansa peruuttamalla Club Zizzin jäsenyytesi.

Olet vastuussa yhteystietojesi päivittämisestä ja kirjautumistietojesi salassapidosta. Jos salasanasi on vaarantunut, suosittelemme vaihtamaan sen mahdollisimman pian.

 

Peruuttaa tilaus

Voit milloin tahansa lopettaa Club Zizzin jäsenyyden ilman sitoutumisaikaa.

Voit tehdä tämän joko kirjautumalla sisään tilillesi verkkosivustollamme ja peruuttamalla jäsenyyden "Omat tiedot" -osiosta, tai napsauttamalla "Peruuta tilaus" -painiketta, jonka löydät kaikkien Zizziltä saamiesi uutiskirjeiden ja tekstiviestien alaosasta. Jos tarvitset apua jäsenyyden peruuttamisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluun täällä.

Lopetamme sisällön lähettämisen heti, kun olet peruuttanut tilauksesi, mutta säilytämme dokumentaation suostumuksestasi vastaanottaa sähköistä markkinointia jopa kaksi vuotta peruutuksen jälkeen. Voit lukea lisää säilytysajoistamme henkilötietokäytännössä täällä.

Olet tietysti aina tervetullut liittymään uudelleen Club Zizziin.

 

Vastuuvapauslauseke

Jäsenetuja sovelletaan vain, kun olet jäsen ja tilaat uutiskirjeemme.

On tarpeellista ilmoittaa syntymäpäiväsi Club Zizzi -tililläsi, jotta voit saada erityisen syntymäpäiväkupongin. Huomaa, että syntymäpäiviin liittyvät jäsenyysetuudet edellyttävät, että olet ollut jäsen vähintään 10 päivää.

Jäsenyytesi on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle, ja meillä on rajoitus yhteen jäsenyyteen henkilöä kohden. Lisäksi tilisi sähköpostiosoitetta ei voi muuttaa.

Kuponkikoodeja ei voi muuttaa käteiseksi.

Kun olet peruuttanut Club Zizzin jäsenyyden, säilytämme käyttäjätilisi tiedot 6 kuukautta varmistaaksemme, että et saa tervetuliaisalennusta kahdesti kuuden kuukauden aikana, jonka jälkeen tietosi poistetaan.

Jos uutiskirjettämme ei ole avattu postilaatikossasi 6 kuukauden ajan, tilisi peruutetaan automaattisesti, koska katsomme tilin olevan inaktiivinen.

Pidätämme oikeuden muuttaa Club Zizzin jäsenyysehtoja ja tietosuojakäytäntöämme. Voimme tehdä tällaisia muutoksia ilman erillistä ilmoitusta, mutta jos muutokset ovat olennaisia tai vähemmän suotuisia oikeuksillesi, sinulle ilmoitetaan etukäteen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

 

Sovellettava laki

Club Zizzin omistaa ja sitä ylläpitää Zizzi Denmark ApS, Y-tunnus 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Näitä jäsenyysehtoja sovelletaan yleisesti Tanskan lainsäädäntöön. Kaikki tästä aiheutuvat erimielisyydet tai vaatimukset ratkaistaan näin ollen Tanskan tuomioistuimissa, ellei asuinmaasi pakottava kuluttajansuojalainsäädäntö/oikeudet, joiden piiriin palvelumme tarjoamme, edellytä asian käsittelyä toisessa oikeuspaikassa.

Näitä jäsenyysehtoja tulee lukea yhdessä kaupankäyntiehtojemme kanssa.

 

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyysehdoista, tarvitset apua Club Zizzin jäsenyyden kanssa tai muuta, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan täällä tai tämän sähköpostin kautta: asiakaspalvelu@zizzi.fi

Versio [3], päivitetty 12.03.2024