Club Zizzi -kilpailun
Kööpenhaminan matkan voittaja

Saksalainen Carmen on syksyn Club Zizzi -kilpailun voittaja. Kilpailun pääpalkintona oli matka Kööpenhaminaan ja Zizzin stailaussessio, johon kuului myös 1000 euron arvosta Zizzin vaatteita.

Haluatko sinäkin mahdollisuuden osallistua Zizzin kilpailuihin ja vastaanottaa tietoa uusimmista trendeistä ja Zizzin uutuuksista? Liity Club Zizziin TÄÄLLÄ: www.zizzi.fi/liity-club-zizziinViikonloppuni Kööpenhaminassa:

”Kun kuulin voittaneeni Club Zizzin kilpailun, en voinut uskoa korviani. Mutta asian valjettua minulle tulin hyvin iloiseksi. Olen jo pitkään halunnut  matkustaa Kööpenhaminaan, ja nyt minulla oli vielä tiedossa henkilökohtainen stailaussessio ja suosikkimerkkini lahjakortti shoppailua varten.

Matkustimme hyvän ystäväni Kerstinin kanssa Kööpenhaminaan perjantaiaamuna. Matkalaukkuni oli lähes tyhjä muutamia tavaroita lukuun ottamatta, koska tarvitsin paluumatkalle tilaa uusia asujani varten. Hotellimme oli hyvin keskeisellä sijainnilla, joten lähdimme heti saavuttuamme katselemaan nähtävyyksiä. Pidin erityisesti Kööpenhaminan arkkitehtuurista ja sivukatujen pikkukaupoista. Illalla nautimme Wine hourista viihtyisässä hotellin aulassa, ja olin jo hyvin innoissani seuraavan päivän stailaussessiosta.

Lauantaiaamuna ajoimme Frederiksbergin ostoskeskukseen ja valmistauduimme tulevaan päivään aamiaisella. Tapaaminen Zizzin tiimin kanssa oli sovitusti kello 11, ja olin hiukan hermostunut. Kaikki olivat kuitenkin mukavia ja rentoja, ja hermostuneisuuteni katosi nopeasti. Kerstinin ja stylistini Nanan kanssa kävimme kaupan valikoiman läpi, ja sain osoitella vaatteita, joista pidin. Meitä seurasi tiiviisti valokuvaajamme Rene. Tämän jälkeen pääsin sovituskoppiin, jonne Nana kantoi minulle lukuisia eri asukokonaisuuksia. Sain rauhassa kokeilla kaikkea ja sain myös arvokkaita neuvoja ja vinkkejä eri vaateyhdistelmien ja leikkauksien sopivuudesta juuri minun vartalolleni. Tuntien jälkeen sekä minä että budjettini olivat aivan lopussa, mutta olin uskomattoman onnellinen! Meillä oli Kerstinin kanssa erittäin hauskaa, ja päätimme spontaanisti kutsua Nanan illalliselle, sillä palkintooni kuului myös upea illallinen Madklubben-ravintolassa.

Lyhyen tauon jälkeen hotellilla lähdimme illalliselle, ja olin tietysti pukeutunut yhteen uusista asukokonaisuuksistani! Ravintola oli viihtyisä ja suosionsa takia myös melko ruuhkainen. Aloitimme kilistämällä upean päivämme johdosta. Nautimme loistavan kolmen ruokalajin illallisen ja hyviä viinejä viihtyisissä puitteissa jutellen mukavia.

Seuraavana päivänä pakkasin matkalaukkuni. Lentokentällä selvisi, että se painoi  11 kiloa enemmän kuin lähtiessä, joten oli onni, että lähdin matkaan melkein tyhjällä laukulla. Koneen noustessa katselin alapuolellani näkyvää kaupunkia hiukan haikeasti, sillä Kööpenhaminassa jäi kokematta vielä paljon.

Kööpenhaminan ilmapiiri on lumonnut minut ja tulen varmasti takaisin. Ja palaan varmasti myös Zizzille!"   // Carmen