Vyöt

Vyöt

Suodata Nollaa
Nollaa
Hinta
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Väri
  • (2)
  • (1)
Valitse kaikki Poista kaikki valinnat
Koko
  • (3)
  • (2)
3 tuotetta

Tyylikkäät vyöt housuihin, mekkoihin ja takkeihin Zizziltä

Vyöt eivät ainoastaan pidä vaatekappaletta paikoillaan, vaan ne ovat myös täydellinen asuste, jolla täydennät pukeutumistasi ja luot siihen upeaa tyyliä. Meiltä löydät suuret koot myös vöistä. Valikoimassamme on XL-kokoja, jotka näyttävät hyviltä vaatteidesi kanssa. Valitse klassinen nahkavyö arkeen tai suloinen rusettivyö tärkeämpiin tilaisuuksiin. Yhdistele luovasti erilaisiin ylä- ja alaosiin. Vöillä tuot ryhtiä pukeutumiseesi ja luot uuden lookin helposti!

Trendikkäät vyöt täydentävät asukokonaisuuttasi

Vyö on tärkeässä osassa pukeutumisesi mukavuuden kannalta. Viihdyt vaatteissasi parhaiten, kun sinun ei tarvitse olla varmistelemassa niiden istumista tai vetämässä niitä ylös tai alas. Klassisen tyylikäs vyö pitää housut tai farkut kauniisti paikoillaan, mutta vöillä voit lisätä säväyttäviä elementtejä myös moniin muihin asukokonaisuuksiin. Niillä luot neuleeseen tai paitapuseroon kauniin keskilinjan. Vöitä kannattaa yhdistellä myös mekkoihin, erityisesti, jos haluat tuoda niihin lisää tyyliä ja eleganssia. Kaikki valikoimamme vyöt ovat kestäviä ja laadukkaita. Keräsimme valikoiman sinua ajatellen: siksi voit poimia sieltä eri levyisiä, värisiä ja mallisia vöitä, oli tyylisi millainen tahansa. Meiltä löydät myös vöistä koot 44 ja siitä ylöspäin.

Kauniit nahkavyöt kestävät käyttöä ja aikaa

Kurvikkaat naiset löytävät valikoimastamme kauniit vyöt, joiden suunnittelussa on panostettu niin helppokäyttöisyyteen kuin pitkäikäisyyteen. Monien valikoimaamme kuuluvien materiaalina on laadukas, helppohoitoinen ja kestävä 100 % aito nahka. Löydät joukosta myös polyuretaanista ja polyesteristä valmistetut, erittäin kevyet vyöt. Soljet on valmistettu kestävästä metallista. Trendikkäimmät vöistämme on koristeltu räväköillä niiteillä. Niitit tuovat vöihin asennetta ja tyyliä, ja tyylillisesti ne sopivat erityisesti farkkujen tai biker-takin seuraksi. Laaja malli- ja värivalikoimamme takaa, että löydät varmasti juuri omaan asuusi sopivan asusteen. Kapeilla vöillä voi myös lisätä kauniita linjoja arkimekkoosi. Tilaa kerralla useampia vöitä ja yhdistele niitä uusiin Zizziltä ostamiisi vaatteisiin. Asusteilla on merkitystä paljon enemmän, kuin osaisit kuvitellakaan!

Tilaa upeat vyöt Zizziltä netistä

Niittivyöt ovat olleet jo pidemmän aikaa trendien aallonharjalla: laadukas nahkamateriaali yhdistettynä metallisiin niitteihin onkin loistava valinta esimerkiksi farkkujen seuraksi. Valitse omien farkkujesi sävyyn sopiva väri, ja tarkista että vyö on oikean levyinen. Farkkuihin sopii yleensä reilun kokoinen vyö, joka lisää koko asuun näyttävyyttä. Zizzin valikoimasta myös suurikokoiset naiset löytävät helposti oman suosikkinsa niin arkiseen kuin juhlapukeutumiseen. Paksumman mekon, neuleen tai sisätakin kanssa sopii loistavasti pehmeä ja leveä vyö, jossa on takana nappikiinnitys ja edessä rusetti. Kapea vyö taas täydentää kauniisti paitapuseroitasi, suoria housujasi tai vaikkapa ohutta kesämekkoa. Tuot asuihisi ryhtiä, kun katkaiset ne kauniisti vöillä. Tyyli syntyy yksityiskohdista: tilaa siis rohkeasti kaikki kauniit asusteet!

Laadukkaat vyöt Zizziltä edullisesti ja nopeasti

Zizzi tarjoaa plus size -vyöt kaikille tyyliä ja pukeutumista rakastaville naisille. Meiltä löydät niin 100 % aidot nahkavyöt kuin kevyet keinotekoisista materiaaleista valmistetut vyöt, joilla täydennät eri asukokonaisuuksiasi. Klikkaa ostamiesi vaatteiden seuraksi niihin täydellisesti sopivia vöitä - pääset pian nauttimaan ihailevista katseista! Meiltä saat nopean toimituksen 2-5 päivässä ja 14 päivän palautusoikeuden, jos et jostain syystä olekaan tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen. Tervetuloa ostoksille!