Pesupussit

Pesupussit

Suodata Nollaa
Nollaa
Hinta
1 tuotetta

Pesupussi on vetoketjullinen pussi, joka on tarkoitettu konepesuun kaikissa pesulämpötiloissa aina 95 asteeseen saakka. Pesupussi on muotoiltu suojaamaan herkkiä ja hentoja vaatteita ja vaatetyyppejä, kuten alusvaatteita, rintaliivejä, pitsialusvaatteita, virkattuja toppeja ja muita vaatteita joiden pesun suhteen on oltava erityisen huolellinen, jotta niiden elämänkaari olisi mahdollisimman pitkä.
Jos peset esimerkiksi metallihakaisia rintaliivejä koneessa yhdessä muiden vaatteiden kanssa, voivat hakaset helposti tarttua muihin vaatteisiin ja tehdä reikiä tai repeämiä. Tämä voidaan estää pesupussilla, jota voidaan hyvin käyttää myös herkkien kankaiden kuten ohuiden nylonsukkien, pitsimekkojen, helmikirjailtujen vaatteiden, pitsialusvaatteiden yms. kanssa.
Käytä pesupussia kaikille vaatteille jotka normaalisti pesisit käsin tai jollakin muulla varovaisella tavalla ja huomaa, miten pussi auttaa sinua suojelemaan herkimpiä ja hennoimpia vaatteitasi ja pidentää niiden ikää. Käytä pesupussia myös villaisten, silkkisten, satiinisten ja muiden erityisen herkkien tekstiilien pesussa.