Asiakaspalvelu

Tuotekysymykset

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Täältä löydät vastauksia liittyen tuotteiden kokoihin, sekä saatavuuteen zizzi.fi-sivustolla ja myymälässä.

Voitteko antaa minulle lisätietoja tuotteesta?

Löydät sivuiltamme tuotteen mitat/koon, materiaalit, pesuohjeet sekä tietoa samantyyppisistä tuotteista. Jos sinulla on lisää kysyttävää tuotteesta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä paikalliseen Zizzi-myymälääsi tai verkkokaupan asiakaspalveluun

Miten löydän oikean koon?

Saat apua oikean koon löytämiseen koko-oppaastamme

Löytyykö kokoani varastosta?

Voit tarkistaa kokosi saatavuuden tuotteen alla näkyvistä ruuduista. Jos kokosi näkyy mustana, se on saatavana kyseisellä hetkellä. Jos ruutu on harmaa, tai kokosi ei ole näkyvissä, tuote ei ole enää valitettavasti saatavilla tässä koossa.   

Jos haluat tietää, onko tuote saatavana paikallisessa Zizzi-myymälässäsi, voit ottaa yhteyttä suoraan kyseiseen myymälään.   

Muista ilmoittaa tällöin haluamasi tuotteen numero ja väri. 

Kuinka voin tarkistaa, mistä myymälöistä tuote löytyy?

Jos haluat tietää, onko jokin tuote tietyssä myymälässä, näet sen klikkaamalla kohtaa “Tarkista saatavuus myymälöissä” kunkin tuotteen kohdalta. Jos sinulla on muita kysymyksiä tuotteista voit ottaa yhteyttä paikallisen Zizzi-myymälääsi tai Zizzin asiakaspalveluun.

Usein kysytyt kysymykset

asiakaspalvelu@zizzi.fi

Sähköposteihin vastataan arkipäivisin, mahdollisimman nopeasti 24 tunnin sisällä

E-mail

Chattaa kanssamme

Ma-to: 09:00-21:00
​​​​​​​Pe: 09:00-16:00

 

04 0033 0345

Ma-to: 09:00-17:00
Pe: 09:00-16:00

Huom.: Tarjoamme asiakaspalvelua suomeksi