VARTALOTYYPPIOPAS

Zizzillä tunnemme haasteet, joita muodokkaat naiset kohtaavat etsiessään vartalolleen sopivia vaatteita. Muodokkaat naiset OVAT hyvin erilaisia. Siksi olemme kehittäneet viisi vartalotyyppiä, joiden avulla voit löytää ne tyylit, jotka korostavat muotojasi parhaalla tavalla.

Viisi vartalotyyppiämme perustuvat rinnan, vyötärön ja lantion suhteeseen. Riippumatta lantion koosta lähtökohtana on aina, että lantio on normaali. Näin vartalotyyppi riippuu siitä, millainen rinnan ja vyötärön koon suhde lantion kokoon on.

VÄLTY TURHAUTUMISELTA

Jos tiedät, mikä vartalotyyppi sinulla on ja mikä pukee sinua, voit välttyä monelta turhautumiselta. Oletko joskus nähnyt todella hyvännäköisen mekon kaverisi päällä ja kokeillut sitä innokkaana vain huomataksesi, ettei se omalla päällä näytäkään ollenkaan yhtä hyvältä?

Tämä voi hyvinkin johtua siitä, että kaverillasi on erilainen vartalotyyppi kuin sinulla - vaikka olisitte molemmat muodokkaita, ei ole lainkaan itsestäänselvää, että teille sopii samanlaiset vaatteet.Tästä voit nähdä kuvaukset viidestä eri vartalotyypistä ja löytää oman vartalotyyppisi.YMPYRÄ

Tälle vartalotyypille on tärkeää viedä huomio pois vyötäröltä ja korostaa rintaa tai lantiota. O-vartaloisen kannattaa korostaa nimenomaan joko rintaa tai lantiota, ei molempia yhtäaikaa - muuten keskivartalo tulee ikään kuin kehystetyksi. On myös hyvä idea miettiä jalkojen pituutta suhteessa vartalon pituuteen.

Hyviä vinkkejä:
V-kaula-aukko kiinnittää huomion kaulaosaan.
Valitse maltillisia värejä ja materiaaleja keskivartalon ympärille ja käytä mielellään kaulakoruja tai huiveja, jotka tuovat pituutta.
Tyylikkäät housut siirtävät hienosti huomion keskipisteen jalkoihin.PISARA

Jos sinulla on A-tyypin vartalo, jota kutsutaan myös päärynävartaloksi, sinun kannattaa korostaa olkapäitäsi ja vyötäröäsi. Siksi on hyvä satsata pariin tummia housuja, jotka vievät huomiota pois alaosasta. Yläosan on yletyttävä joko lantion yli tai sen yläpuolelle - ei koskaan lantion päälle!

Hyviä vinkkejä:
Muista, että samanväriset housut ja kengät saavat jalat näyttämään pidemmiltä.
Puhvihihat ja olkatoppaukset antavat leveyttä ja luovat tasapainoa olkapäiden ja lantion välille.
​​Leveä kaula-aukko ja lyhyt kaulakoru kiinnittävät huomion rintaanMUODOKAS

Muodokkaan H-vartalon omaava nainen voi päättää itse, mitä osaa hän haluaa korostaa tai olla korostamatta vartalossaan. Tällä vartalotyypillä on luonnostaan tasapainoinen suhde rinnan, vyötärön ja lantion välillä. Voit käyttää vapaasti eri värejä, asusteita ja kuvioita haluamasi vaikutelman aikaansaamiseksi. Tälle vartalotyypille sopivat kaikki tyylit naisellisesta rajuun ja maskuliiniseen.

Hyviä vinkkejä:
Sama väri mekossa, sukkahousuissa ja kengissä antaa jaloille pituutta.
Resuiset farkut ja naisellinen yläosa antava hyvännäköisen, dynaamisen lookin, jossa on särmää.OVAALI

Naisen, jolla on ovaali vartalotyyppi, kannattaa noudattaa naisellista ja lantiota korostavaa tyyliä. Ovaali muoto voi usein vaikuttaa vähän maskuliiniselta, ja siksi kannattaa valita naisellisia tyylejä ja asusteita. Paras neuvo on keskittyä lantioon ja viedä huomiota pois rinnasta ja vyötäröltä.

Hyviä vinkkejä:
Suosi paitoja, jotka ylettyvät juuri lantion korkeudelle.
Vaaleat housut korostavat lantiota ja saavat aikaan hienon ja naisellisen lookin.
Pystysuorat raidat yläosassa on vanha vinkki - joka toimii!TIIMALASI

Naisen, jolla on tiimalasinmuotoinen X-tyypin vartalo, kannattaa korostaa vyötäröään. Tiimalasimuoto saa mielellään näkyä ja se tehdään valitsemalla vaatteita, joissa on selkeä vyötäröosa. Maltilliset värit ja materiaalit auttavat ohjaamaan huomiota vartalon muotoon ja luomaan tasapainoista vaikutelmaa.

Hyviä vinkkejä:
Korkealle sijoitettu vyö saavat jalat näyttämään pidemmiltä.
​​​​​​​Sama väri ala- ja yläosassa sekä vyö, joka tuo tiimalasivartalon esille.