Farkkuopas

Oletko löytänyt omat suosikit Zizzin farkuista? Farkkumme ovat saaneet uudet nimet, ja olemme lisänneet myyntiin myös uusia malleja.Löydä täydellinen istuvuus Jeans Converterin avulla.

Gemma

REGULAR LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Tässä on Gemma, joka tietää aina, miten pukeutua näyttääkseen parhaimmalta. Gemma on uusi paras ystäväsi, jos sinulla on kaareva lantio ja toivot pidempiä jalkoja - ja kukapa ei toivoisi?

OSTA NYT

Nille

EXTRA SLIM LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Nille on pitkäjalkainen, naisellinen ja muodikas tyttökaverisi. Nille voidaan usein bongata yhdessä raikkaan T-paidan tai oversize-kokoisen miesten paidan kanssa. Nille antaa upeiden jalkojensa näkyä.

OSTA NYT

Amy

SUPER SLIM LEGS,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Amy on kaveriporukkasi uusi tulokas: hän on joustava ja tekee kaikkensa, jotta olosi olisi mahdollisimman mukava. Amy saa sinut unohtamaan leggingsisi.

OSTA NYT

Emily

SLIM LEGS,
REGULAR WAIST AND CURVY HIP

Emily on tyylikäs kollegasi - hänen tyylinsä on samaan aikaan klassinen ja moderni. Hän on aina hyvin pukeutunut muttei koskaan tylsä. Normaalin vyötärönsä ja kapeiden lahkeidensa ansiosta Emily sopii täydellisesti toimistoon tai perhepäivälliselle.

OSTA NYT

Ellen

BOOT CUT,
HIGH WAIST AND CURVY HIP

Tässä on Ellen! Ellen on muodikas farkkunero - hän saa lantiosi näyttämään kapeammalta ja jalkasi pidemmiltä tuoden samalla mukanaan ripauksen 70-luvun glamouria.

OSTA NYT

Sanna

EXTRA SLIM LEGS,
REGULAR WAIST AND CURVY HIP

Tässä on Sanna - läheisin, rohkein ja rakkain ystäväsi. Sanna on seksikäs, uskalias, kapea ja niin mukava, että hän tuntuu kuin toiselta iholta kurvikkailla lanteillasi ja reisilläsi.

OSTA NYT