Oppaita

Valitse opas

Alusvaateopas

Rintaliivioppaamme neuvoo yksityiskohtaisesti oikean koon valinnassa. Oppaamme avulla teet oikean mallin ja koon valinnasta entistäkin helpompaa. Ja parasta tietysti on, että voit helposti klikkailla uudet rintaliivisi kotiin ja kokeilla niitä siellä kaikessa rauhassa.

Löydä kokosi

Opas uima-asuille

Oikean koon valitseminen uima-asuissa saattaa olla hankalaa. Mittojesi avulla saat tästä oppaasta ohjeistusta oikean koon valintaan – sekä bikinien että uimapukujen suhteen.

Löydä kokosi

Malliopas

Etkö ole varma, mikä malli sopisi sinulle parhaiten? Tai ehkä etsit juuri tietynmallista mekkoa? Siluettioppaaseemme olemme koonneet kaikki yleisimmät mallit, jotta voit helposti suodattaa mekot niiden leikkausten ja istuvuuden mukaan.

Löydä mallisi

Farkkuopas

Farkkujen ostaminen netistä saattaa olla vaivalloista puuhaa – miten ne mallit ja pesuohjeet nyt menivätkään? Helppokäyttöisen farkkuoppaamme avulla varmistut, että kotiutat juuri oikeanlaiset farkut.

Löydä lempifarkkusi

Vartalotyypit

Tunnetko jo vartalotyyppisi? Haluamme tehdä juuri oikeanlaisten vaatteiden löytämisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Siksi olemmekin kehittäneet ohjenuoraksi viisi eri vartalotyyppiä, jotka perustuvat rinnanympäryksen, vyötärön ja lantion ympärysmitan suhteeseen. Kun tunnet vartalotyyppisi, tulee juuri oikeanlaisten vaatteiden valinnasta helpompaa.

Löydä vartalotyyppisi

Kestävä kehitys

Lue täältä, miten huomioimme kestävän kehityksen toiminnassamme.

Lue lisää

Pesuopas

Aiheuttaako oikean pesuohjelman valinta päänvaivaa? Voit pidentää vaatteesi käyttöikää pesemällä ja käsittelemällä sitä oikein. Katso apua oppaastamme täältä!

Saat apua täältä

Päällysvaateopas

Pukeudu oikein kaikissa sääolosuhteissa. Päällysvaateoppaastamme voit lukea lisää materiaaleista, vedenpitävyydestä ja hengittävyydestä. Näin olet valmis niin syksyisiin sadepäiviin, jääkylmiin talviaamuihin kuin leutoihin kevätpäiviinkin.

Lue lisää

Koko-opas

Tuottaako koon valinta päänvaivaa? Löydä oikea koko mittojesi ja koko-oppaamme avulla.

Katso koko-opas